Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
  • ZimSKI kamp Ljubavi i Nade 2015

    ZimSKI kamp Ljubavi i Nade 2015

    Treći zimski rehabilitacioni “Kamp Ljubavi i Nade” organizovali smo za naše mlade od 09.-16. marta  na padinama Kopaonika.

    Osamnaestoro mladih iz svih krajeva Srbije uz brižnu pažnju sedam članova volonterskog tima i ove godine je imalo priliku da se oproba u skijanju, da pomeri granice svojih mogućnosti, da savlada strahove i osnaži veru u sebe. A nakon uzbudljivog skijaškog dana uz trapave padove, koji su mamili osmehe, očekivale su  nas sjajno osmišljena druženja, kreativne radionice i uvek raspoloženi i inspirativni psiholozi sa, svaki put, novim i zanimljivim psihološkim radionicama, ovog puta obogaćenim Forum teatrom. Večeri su, od prve do poslednje, bile posebna poslastica za sve – kampere i volontere: specijalni trenuci u društvu prijatelja koji se najbolje razumeju obogaćeni muzikom, društvenim igrama, kvizovima, plesom, Forum teatrom uz posebno iznenadjenje za ceo tim - kuglanje, u kome su se svi oprobali.

    ZimSKI kamp smo posebno osmislili upravo za mlade adolescente čije “nežne godine” same po sebi nose težinu, a pogotovo kada su im detinjstvo ili mladost grubo prekinute lečenjem, strahom, neizvešnošću.