Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Zajedno za Superheroje!

  Zajedno za Superheroje!

  Poštovani, uz  februarske račune Infostana u Beogradu dobićete i jednu plavu uplatnicu putem koje možete pružiti doprinos poboljšanju kvaliteta lečenja i života dece obolele od raka iz cele Srbije. 

  NURDOR gradi novu Roditeljsku kuću za smeštaj i brigu o deci oboleloj od raka i njihovim porodicama za vreme lečenja u Beogradu. Možemo svi da pomognemo! Zajedno smo izgradili i opremili najsavremeniju bolnicu dečje hemato-onkologije na Balkanu, hajde da zajedno sagradimo i novu Roditeljsku kuću! Važno je za naše male super heroje, ali je važno i za sve nas – kada zajedno radimo dobre stvari, zajedno i rastemo, menjamo sebe i svet oko sebe na bolje i lepše. Zajedno možemo mnogo!

   

  ">Možeš da pošalješ SMS poruku na broj 1150. Od 2019. uveli smo opciju „Donator-prijatelj“ za SMS donatore. Možete postati deo NURDOR porodice tako što pošaljete samo broj 2 na 1150 i na taj način aktivirate trajni nalog – odnosno svakog meseca Vaš račun se zadužuje za 200 dinara koji postaju donacija za Roditeljsku kuću. Sjajno zar ne? Svakako, ostaje aktivna i opcija jednokratne donacije slanjem broja 1 na 1150. Možda SMS poruka deluje kao mala donacija, ali ne zaboravi da smo za izgradnju bolnice u Nišu 240.000 evra sakupili putem SMS-a!

   
               

  *Slanjem broja 1 na 1150 donirate jednokratno 100 dinara.


   
   *Slanjem broja 2 na 1150 postajete redovni donator u iznosu od 200 dinara mesečno.

   

   

   

   

   Možeš da uplatiš donaciju putem PayPal-a na našem sajtu ili na naš žiro račun sa svrhom uplate „Roditeljska kuća“.