Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Verujemo u Dobro

  Verujemo u Dobro

  Dragi ljudi,
  Zvuči neverovatno, ali bliži nam se Nova godina!
  Svi znamo kakvo vreme je iza nas i znamo da ne znamo kakvo vreme dolazi, ali ono što je sigurno jeste da su nam solidarnost i podrška potrebniji više nego ikada!
  Praznici su vreme darivanja i deljenja, onda kada tražimo dobro, i u sebi i jedni u drugima. I to nam je sada potrebnije više nego ikada. Da verujemo u Dobro.
  Predstavljamo vam NURDOR novogodišnje paketiće, koji nam svima upravo pružaju priliku za to. Da verujemo, delimo i bodrimo Dobro u svima nama. Svaki paketić osmišljen je sa mnogo ljubavi i pažnje prema onom ko će ga dobiti na poklon. Možete ga poručiti za sebe, svoje prijatelje, decu, rodbinu, poslovne partnere, zaposlene. Kome god da je namenjen odneće poruku radosti, podrške i solidarnosti.
  Odabirom svakog našeg paketića pružate podršku malim superherojima koji se leče od malignih bolesti. Na taj način, zajedno sa onim kome ga poklanjate, već činite jedno dobro delo za godinu koja nam dolazi. Nije li to velika i važna stvar?
  Uputstvo za porudžbine se nalazi na poslednjoj fotografiji.
  Podelite sa svojom porodicom, prijateljima, pratiocima, da nas bude što više. Zato što verujemo u Dobro! #VERUJEMOUDOBRO
  Uputstvo za porudžbine:
  Odabirom bilo kog NURDOR paketića pružate podršku deci koja se leče od malignih bolesti.  Za svaki paketić navedena je preporučena donacija.
  Porudžbine možete izvršiti na mailove beograd@nurdor.org i office@nurdor.org. Ukoliko naručujete kao pojedinac potrebno je da napišete koje paketiće, koju količinu, adresu/adrese primalaca, ime i prezime i kontakt telefon i da navedete da li donaciju želite da uplatite pouzećem ili na račun udruženja (u kom slučaju treba da pošaljete dokaz o uplati). Dostava paketića se ne naplaćuje.

  Ukoliko naručujete u ime kompanije potrebno je da se javite na jednu od adresa, kako bismo razmenili potrebne podatke i sačinili ugovor o donaciji.

  Štampa logotipa u jednoj boji moguća je za porudžbine preko 100 paketića, na jelkici koja se veže na pakovanje i na eko torbama (za Zdravko i Radiša paketiće), uz dodatnu nadoknadu.

  Namirnice koje se nalaze u nekim od paketića je od certifikovanih proizvođača zdrave hrane, sa deklaracijama, brendirana u svrhe širenja misije NURDOR-a.

  Rančevi u Paketiću 3 su raspoloživi u sivoj i bordo boji i pakovanje će zavisiti od raspoloživih količina u tom trenutku. Bio zrnce sadrži začin ili suvo voće ili orašaste plodove i takođe će zavisiti od raspoloživih količina u trenutku porudžbine.

  HVALA VAM ŠTO PODRŽAVATE RAD NURDOR-A I BORBU NAŠIH MALIH SUPERHEROJA!