Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • SEEbtm Party i donatorsko veče za NURDOR

  SEEbtm Party i donatorsko veče za NURDOR

  Kongresniturizam.com, zajedno sa specijalizovanim časopisom za event menadžment i kongresni i poslovni turizam – SEE business travel & meetings (SEEbtm), već 10 godina objedinjuje kongresnu ponudu Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i regiona, promoviše značaj i  inicira  saradnju i razmenu poslova u regionu, kao i promociju regiona kao kongresne destinacije na međunarodnom tržištu.

  U Beogradu su, 18. novembra, okupili kongresnu industriju regiona, na sada već tradicionalnom događaju – SEEbtm Party. Ovogodišnja novina je i pokretanje SEEbtm Awards - priznanja najboljim hotelima u kongresnom i poslovnom turizmu regiona za tekuću godinu u 22 kategorije.

  Veče bilo donatroskog karaktera. Zahvaljujući zvanicama i organizatorima, koji su svojim gostima predstavili naše udruženje I projekte, prikupljeno ukupno 108.160,00 RSD.

  Zahvaljujemo sjajnom timu Kongresniturizam.com I SEE business travel & meetings i svim ljudima dobre na podršci i pomoći!