Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • ROPE OF HOPE

  ROPE OF HOPE

  Evo još jednog načina da pomognete u našoj zajedničkoj Misiji:

  Pozivamo sve prijatelje da se priključe manifestaciji „ROPE OF HOPE“ (UŽE NADE), koja će se održati u subotu 25. i nedelju 26. juna 2016. godine. Uplatom u humanitarne svrhe, putem  javne licitacije, na osnovu veličine iznosa, biće formirana jedinstvena rang lista, sa koje će prvih 20 pravnih subjekata i prvih 20 fizičkih lica moći da se spuste niz Avalski toranj, koji je jedan od najatraktivnijih objekata u Beogradu. Javna rang lista će biti istaknuta na sajtu same manifestacije, a zaključena 7 dana pred samu manifestaciju.

  Avantura park je sportsko-rekreativna organizacija, koja se bavi raznim atraktivnim i jedinstvenim sadržajima. Neki od sadržaja koji su već referenca i njihov prepoznatljiv brend su: prepreke na drveću, akvarijum za ronjenje, zipline (spuštanje niz sajlu),paintball(gađanje u metu),slackline (balansiranje na elastičnoj traci), streličarenje i razne igre na zemlji.

  Pored njihovih osnovnih i redovnih aktivnosti, bave se i raznim akcijama humanitarnog karaktera, te daju svoj doprinos i mnogim drugim.

  Prijavite se putem sledećeg linka:

  http://ropeofhope.club/