Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Redovna godišnja skupština NURDORa

  Redovna godišnja skupština NURDORa

  06.juna 2021. godine, u Roditeljskoj kući u  Novom Sadu održana je redovna godišnja skupština Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka NURDOR.

  „Možemo da se divimo i da budemo ponosni na rad NURDORa i u prethodnoj godini koja je bila jako drugačija od ostalih. Svaka godina je sama po sebi drugačija ali velika po rezultatima koje je Nurdor ostvario. Svake godine pišemo po jednu stranicu istorije i velikog uspeha. 2018. godina je bila posebna po izgradnji bolnice u Nišu, 2019. godinu ćemo pamtiti po izvojevanoj borbi ( posle šest godina) za izmenu zakona o zdravstvenom osiguranju, kojom su roditelji dobili 100 % naknade za zarade tokom bolovanja, a 2020. godinu ćemo upamtiti, pored svih drugih rezultata, najviše po gestu čika Zorana iz Novog Sada koji je donirao svoju vikendicu na Popovici. Ove godine u njoj se smenjuju svake nedelje porodice, u pravoj oazi mira na Fruškoj gori.“- predsednica UO NURDORa Joland Korora.

  1.Finansijski izveštaj za 2020.godinu

  2.Narativni izveštaj za 2020.godinu

  3. Prezentacija aktivnosti NURDORa u 2020.godini