Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Pruži korak da dočekamo Tamaru i Bogdana

  Pruži korak da dočekamo Tamaru i Bogdana

  PRUŽI KORAK ZA NOVU NURDOR RODITELJSKU KUĆU

   Tamara i Bogdan stižu u Beograd!

  U četvrtak 26. septembra se završava humanitarno pešačenje na koje su iz Niša ka Begradu 19. septembra krenuli Tamara Klarić i Bogdan Stevanović. Cilj ove njihove akcije je prikupljanje sredstava za izgradnju Roditeljske kuće u Beogradu.

  U akciji, simbolično nazvanoj „Pruži korak!“, Tamara i Bogdan su prepešačili 256 kilometara i očekuje se da stignu u Beograd u četvrtak oko 15 časova ispred Sportskog centra Banjica, odakle će zajedno sa volonterima NURDOR-a i građanima koji su podržali akciju krenuti u Marš solidarnosti od 5 km do parka Milutina Milankovića pored Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj. Planirano je da u park stignu oko 16:30 časova. U parku će već od 12 časova biti organizovan NURDOR humanitarni bazar i pripreme za doček naših humanitaraca.

  NURDOR poziva sve predstavnike medija, kao i građane koji žele da pruže svoj doprinos finalu pešačenja koje je podiglo celu zemlju na noge, da dođu na jedan od ovih punktova kako bismo u što većem broju dočekali Tamaru i Bogdana i proslavili zajednički uspeh jedne od najvećih humanitarnih akcija u kojoj su učestvovali građani Srbije.

  Sa puno energije, motivacije i želje, Tamara i Bogdan nam poručuju: «Zahvalni smo na ogromnoj podršci koju dobijamo kroz celu zemlju svih ovih dana i drago nam je da smo uspeli da probudimo zajedništvo i dobro u ljudima. Voleli bismo sada da svi zajedno donesemo tu energiju pod prozor mališanima koji se u Beogradu leče od malignih bolesti. Park Milutina Milankovića se nalazi između bolnice u Tiršovoj i Instituta za onkologiju i radiologiju i pozivamo vas sve da budete sutra sa nama na tom mestu odakle ćemo poslati najsnažniju poruku podrške. Tiče se svih nas. Vidimo se!»

   

  Osobe za kontakt:

  Tamara Klarić, 0638998585, tamara.klaric13@gmail.com

  Bogdan Stevanović, 064 4660524, stevanovic.bogdan@yahoo.com

  Nurdor kancelarija, 063427275, beograd@nurdor.org