Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Od poklona više! NURDOR novogodišnji katalog

  Od poklona više! NURDOR novogodišnji katalog

  Dragi prijatelji,

  Bliže nam se novogodišnji i božićni praznici i u trenutku dok vi ovo čitate 200 dece u Srbiji vodi životne bitke za izlečenje od maligne bolesti koja se našla na putu njihovom detinjstvu.

  U ovo doba godine svi poželimo da neko misli na nas, radujemo se pažnji, lepim rečima, toplim zagrljajima i deljenju ljubavi. Kažu i da se u ovo doba godine ispunjavaju želje, da treba maštati i verovati. Naši mali super heroji na hemato -onkološkim odeljenjima imaju najveću i najvažniju želju na svetu - da opet budu "samo" deca, bezbrižna, radosna i daleko od bolnice. Na dugom i neizvesnom putu izlečenja PODRŠKA je važna isto koliko i medicinska terapija. Tu možete mnogo da pomognete.

  Neka vaše novogodišnje darivanje bude drugačije. Neka bude višestruko. Poklonima iz našeg kataloga možete obradovati sebi drage ljude, kolege, poslovne partnere, a u isto vreme učestvujete u misiji koja daje jedan korak bliže izlečenju i jednu šansu više za život.

  Zato što oni ne mogu sami i zato što zajedno možemo mnogo.

  Hvala vam!

  "Čak i ako pomognete da se promeni samo jedan život - promenili ste svet zauvek."