Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • NURDOR u akciji ZDRAVKO za ZDRAVLJE!

  NURDOR u akciji ZDRAVKO za ZDRAVLJE!

  Beograd 18.06.2021 - NURDOR u akciji ZDRAVKO za ZDRAVLJE!

  Iskreno verujemo da smo svi od prethodne godine do danas naučili da je zdravlje najvrednija "imovina" koju imamo i koju treba da čuvamo.

  Takođe se nadamo da smo naučili da ne možemo sačuvati sebe, ako ne čuvamo i druge.

  U to ime NURDOR je za ovo leto pripremio specijalnu jedinicu za čuvanje zdravlja! Ekskluzivno vam predstavljamo naše ZDRAVKO PAKETE! Možete ih poručiti za sebe ili poručiti da ih mi u vaše ime pošaljemo nekome vama dragom. Nekome kome želite da poručite da ga čuvate i da želite da čuva sam sebe.

  OVDE pogledajte ponudu naših malih paketa zdravlja i uputstvo za donacije i porudžbine. Svaki ZDRAVKO je već spakovan i čeka da krene na svoj važan put!

  Osim toga što na ovaj način čuvate svoje zdravlje ili zdravlje nekog koga volite, takođe nam pomažete da čuvamo i naše male superheroje koji se bore svaki dan.

  Kupovina bilo kog od ZDRAVKO paketa je donacija za podršku projektu Roditeljskih kuća u kojima su smeštena deca obolela od malignih bolesti, sa svojim porodicama.

  Podelite vest sa svojim prijateljima, porodicom, partnerima. Hajde da čuvamo jedni druge!