Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
  • Nurdor na Nišvillu

    Nurdor na Nišvillu

    Kao i prethodnih godina, NURDOR će i ove godine propratiti Internacionalni Jazz festival Nišvill. Tokom trajanja festival u periodu od 11. do 14. avgusta na šetalištu u Tvrđavi biće postavljen  NURDOR-ov štand na kome će posetioci  imati priliku da se informišu o aktivnostima  NURDOR-a i o velikom projektu izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, koji će obezbediti da uslovi onkološkog lečenja mališana iz cele južne Srbije budu po svim evropskim standardima i „po meri deteta". Pored prijatnih i nasmejanih volontera dočekaće vas i mnogo sitnica, kao i ramovi za fotografisanje sa Hulkovim rukavicama, koji služe kao podrška kampanji “I ja se borim”.

    Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, prodršku možete pružiti slanjem poruke na 1150 jer I tako pomažete unapređenje kvaliteta lečenja naše dece. Cena poruke je 100 dinara i važi za sve mreže.