Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • NURDOR na dečjem zimskom vašaru Tiganjica Vašarica

  NURDOR na dečjem zimskom vašaru Tiganjica Vašarica

  Sunčan dan ulepšao je dečiji zimski vašar „Tiganjica Vašarica“ koji je, u etno selu Tiganjica nadomak Zrenjanina okupio veliki broj dece i njihovih roditelja. Pored mnogo dečijih osmeha mogli smo videti i veliki broj novogišnjih čestitki, ukrasa, magneta, teglica, kolača i mnogo drugih novogodišnjih đakonija. 
  Po utvrđenim pravilima deca su se takmičila u prodaji svojih proizvoda, novac od prodaje deca su nosila kući a svako ko je želeo imao je priliku da priloži donaciju za ustaneve koje vode računa o mališanima kojima je potrebna pomoć.
  Mališani su imali priliku da se druže sa Deda Mrazom kao i sa mnogo zanimljivih animatora koji su upotpunili prazničnu atmosferu ovog vašara.
  Volonteri Nurdora i njihovi mali pomagači "trgovci" potrudili su se da što više posetilaca bude upoznato sa Misijom Udruženja a uz to prikupili su 10.032,00 dinara. Bravo za njih!