Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • NURDOR, Infostan i humani Beograđani

  NURDOR, Infostan i humani Beograđani

  Dragi Beograđani,

  Da li znate da se u ovom trenutku u našem gradu približno sto dece leči od malignih oboljenja? Neki su naši mali sugrađani i veliki borci, a mnogi od njih dolaze iz udaljenih i malih mesta iz cele Srbije i nemaju u Beogradu nikoga ko bi im došao u posetu, spremio ručak ili pružio smeštaj. Na svima nama je važan i odgovoran zadatak da im budemo najbolji mogući domaćini u našem gradu i pružimo podršku da budu pobednici u borbi za život.

  Uz decembarske račune za Infostan dobićete i jednu plavu uplatnicu koju možete popuniti svojim podacima i željenim iznosom dati svoj doprinos njihovoj borbi. Svako ko pomogne onoliko koliko može - pomogao je dovoljno. Ne postoji mala i velika podrška, svaka je ista, jer tako zajedno stvaramo društvo u kom mislimo jedni na druge. A najviše na one među nama koji ne mogu sami.

  Kao što znate, na sajtu NURDOR-a svaki dan objavljujemo svaki dinar koji uđe i izađe iz udruženja. Svaki vaš doprinos kroz rad NURDOR-a završi upravo tamo gde ste namenili. A sva naša zajednička snaga upravljena je tamo gde smo je svi namenili - boljim nama i boljem sutra za našu decu.

  Ponesite i našu uplatnicu u poštu (ili kroz e-banking ☺️ ) i mi ćemo vam svaki dan davati nove razloge da nam verujete.

  Hvala vam,
  Vaš NURDOR