Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Novogodišnja ponuda

  Novogodišnja ponuda

  Stižu nam novogodišnji i božićni praznici, a to je nekako doba godine kada je posebno lepo nekoga usrećiti i ulepšavati dane. NURDOR Deda Mraz je ove godine bio posebno vredan i pripremio je novi novogodišnji katalog u kom se nalazi mnogo više od poklona.

  Odabirom bilo kojih artikala koje smo napravili sigurno ćete usrećiti onoga kome poklanjate, ali i podržati rad našeg udruženja i ulepšati praznične dane malim super herojima koji će ih širom Srbije dočekati na dečjim hemato-onkološkim odeljenjima.

  Učinite ovu Novu Godinu drugačijom, možete obradovati sebi drage ljude, kolege, poslovne partnere, a u isto vreme učestvujete u misiji koja pruža jedan korak bliže izlečenju i jednu šansu više za život.

  Zajedno uvek možemo više i lepše, a sigurno možemo da učinimo da neka mala lica u sledeću godinu uđu nasmejana i srećna. Znajući to, verujemo da će se svako onaj ko primi od vas ovakav poklon osetiti posebnim i ponosnim, što smo svi zajedno učinili od poklona mnogo više!

  Naš novogodišnji katalog možete pogledati i preuzeti OVDE

  Hvala vam!

  "Čak i ako pomognete da se promeni samo jedan život - promenili ste svet zauvek."