Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Nove boje za naš dom

  Nove boje za naš dom


  Roditeljska kuća u Nišu dobila je nove boje i još topliju atmosferu za naše mališane. Zahvaljujući prijateljima iz kompanije Leoni Wiring System koji su nam i ovog puta pomogli, u prethodnih nekoliko dana okrečili smo i sredili prostorije roditeljske kuće. Ovo je još jedna u nizu dugogodišnjih saradnji i zahvalni smo kompaniji Leoni što godinama prepoznaje važnost naše misije da olakšamo živote deci oboleloj od raka i što na različite načine pruža pomoć i podršku. Naši dragi volonteri i zaposleni u kompaniji Leoni su odlučili da u nedelji obeležavanja Međunarodnog dana volontera svoju energiju dodatno usmere na sredjivanje kuće, a naše umetnice Jana Mitrovska i Nevena Stefanović pobrinule su se da oslikavanjem zidova daju prostoru još više vedrine. 
  Veliko spremanje, druženje i kreativnost učinili su da roditeljska kuća postane prijatan i siguran kutak za naše mališane iz južnog regiona Srbije i njihove najbliže u kome će tokom dugotrajnih lečenja pronaći toplinu doma.

  Topla zahvalnost svim učesnicima koji su doprineli da Roditeljska kuća dobije novi izgled i ponovo otvori svoja vrata za male ukućane: kompaniji 
  LEONI Wiring Systems Southeast d.o.o, Maxima d.o.o. Lučani, Stil Design Niš, Toplica Gradnja d.o.o.