Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Nabavka kombi vozila za prevoz dece

  Nabavka kombi vozila za prevoz dece

  Rotari klub "Niš - Centar" pokrenuo je humanitarni projekat prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu kombi vozila FIAT DUCATO PANORAMA 2.3 MultiJet 130ks L1H1, koje je neophodno za prevoz dece na terapije tokom lečenja. Za ovu namenu Rotari klub "Niš - Centar" otvorio je namenske račune (devizni i dinarski) na koje se mogu uplatiti novčana sredstva, a ukupan iznos neophodnih sredstava iznosi 23.325,00 eura bez pdv.

  Uvereni smo da, kao i do sada,  uz veliku podršku i pomoć svih vas možemo ostvariti naš cilj i našim mališanima omogućiti bolje uslove odlaska na terapije i povratka sa nje tokom trajanja lečenja. Pozivamo vas da se uključite u veliku humanitarnu akciju i svojom donacijom doprinesete kupovini vozila za prevoz dece koja se leče od maligniteta na terapije, jer ne mogu i ne smeju da koriste javni prevoz.

  Za uplate veće od 120.000,00 dinara, RK "Niš - Centar" i "NURDOR"  obezbediće brendiranje kupljenog vozila logotipom vaše firme i na svojim web stranicama objaviti imena kompanija i donacije sa linkom.

  tekst.doc

  tekst engleski.doc

  INSTRUCTION FOR CUSTOMER TRANSFERS.pdf