Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
  • Manifestacija GO Pantelej

    Manifestacija GO Pantelej

    Gradska opština Pantelej u saradnji sa Eparhijom niškom, realizovala je od 24. aprila zaključno sa 2.majom, u porti crkve Svetog Pantelejmona, program pod nazivom Vaskršnje radosti u toku uskršnjih praznika. Uskršnje selo zamišljeno je kao višednevi prigodni program koji je trajao od " Vrbice" do Vaskrsa, a koncipiran u duhu tradicije i pravoslavnih vrednosti, namenjen prvenstveno deci, a posebno deci sa autizmom. Sva deca su imala prilike da učestvuju u raznim kreativnim izradama uskršnjih čestitki i uživaju u raznim tematsko osmišljenim zabavnim igrama i druženju sa životinjama zahvaljujući Udruženju ZooPlanet Niš. Prvog dana 24.aprila 2021. , na praznik Lazareva subota simbolično je otvorena humanitarna izložbeno-prodajna postavka uskršnjih jaja, koja su ukrasila deca iz pantelejskih vrtića, članovi kreativnih udruženja i dobrotvorni kreativci – a sav prihod namenjen je Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka NURDOR. Ukupan donatorski fond tokom akcije od prodajne izložbe  je 45638 dinara.
    Veliko HVALA što mislite na nas i dajete važnu podršku poboljšanju uslova života i lečenja dece obolele od raka i njihovih porodica!