Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • I ove godine smo na Nišvillu

  I ove godine smo na Nišvillu

  Poštovani prijatelji, kao i prethodnih godina, NURDOR će i ove godine propratiti Internacionalni Jazz festival Nišvill. Tokom trajanja festival, u periodu od 10. do 13. avgusta na šetalištu u Tvrđavi biće postavljen NURDOR štand na kome će posetioci imati priliku da se informišu o aktivnostima udruženja, o velikom projektu izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu i našoj kampanji "Oglasi za život". Pored prijatnih i nasmejanih volontera dočekaće vas i mnogo sitnica, kao i ramovi za fotografisanje sa Hulkovim rukavicama, koji služe kao podrška kampanji “I ja se borim”.

  Posetite naš štand i pridružite se krugu prijatelja, da zajedničkim snagama izgradino novo dečije hemato-onkološko odeljenje u Nišu!

  ZAJEDNO SE BORIMO! 

  Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, prodršku možete pružiti slanjem poruke na 1150 jer i tako pomažete unapređenje kvaliteta lečenja naše dece. Cena poruke je 100 dinara i važi za sve mreže ♥