Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Humanitarna ski trka na Kopaoniku

  Humanitarna ski trka na Kopaoniku

  Beograd 19.03.2019 - Pored toga što su redovan partner NURDOR-a u realizaciji zimskog rehabilitacionog kampa za decu lečenu od malignih bolesti - Skijališta Srbije ove godine organizuju akciju koja je potpuno posvećena našim mališanima koji se leče.

  23. marta na Kopaoniku (Karaman greben) sa početkom u 12 časova biće organizovana Humanitarna ski trka na koju se mogu prijaviti svi zainteresovani koji žele da se oprobaju na stazi, ali i da doprinesu zajedničkom važnom cilju, a to je projekat nove Roditeljske kuće u Beogradu.

  Svi skijaši i borderi i ljubitelji planine mogu da se prijave za učešće na trci putem sajta Skijališta Srbije ili na prodajnim mestima TSO Raška i Upravna zgrada (nekadašnja “Žica”) na Kopaoniku. Kotizacija za učešće na trci je od 1000 dinara pa naviše. Zainteresovani koji ne skijaju, a žele da doniraju novac to mogu da učine uplatom na žiro račun NURDOR-a (170-30010715000-82) uz napomenu Humanitarna ski trka “I ja se borim!” ili da kupovinom majice ili kačketa daju svoj doprinos akciji.

  NURDOR ovim putem želi sreću svim takmičarima, da bezbedno stignu na cilj i da svi zajedno ostvarimo veliki i važan cilj - a to je da sva deca iz cele Srbije koja dolaze na lečenje u Beograd, zajedno sa svojim porodicama, imaju prava na potpuno besplatan smeštaj i svu neophodnu podršku.

  Hvala prijateljima iz Skijališta Srbije što su već dugo godina deo naše Misije.