Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Dragi građani Niša

  Dragi građani Niša


  15 februara obeležava se Svetski dan dece obolele od raka. Pokažimo im da mislimo na njih ne samo tog dana već svakog dana u godini. Na svima nama je važan i odgovoran zadatak da deci koja borave u našim Roditeljskim kućama budemo najbolji mogući domaćini u našem gradu i pružimo podršku da budu pobednici u borbi za život.

  Uz  račune JKP Objedinjene naplate u Nišu dobićete i jednu plavu uplatnicu koju možete popuniti svojim podacima i željenim iznosom I dati svoj doprinos njihovoj borbi. Svako ko pomogne onoliko koliko može - pomogao je dovoljno. Ne postoji mala i velika podrška, svaka je ista, jer tako zajedno stvaramo društvo u kom mislimo jedni na druge. A najviše na one među nama koji ne mogu sami.

  Kao što znate, na sajtu NURDOR-a svaki dan objavljujemo svaki dinar koji uđe i izađe iz udruženja. Svaki vaš doprinos kroz rad NURDOR-a  završi upravo tamo gde ste namenili. A sva naša zajednička snaga upravljena je tamo gde smo je svi namenili - boljim nama i boljem sutra za našu decu.

  Ponesite i našu uplatnicu u poštu (ili kroz e-banking ☺️ ) i mi ćemo vam svaki dan davati nove razloge da nam verujete.