Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • DONACIJA GO MEDIJANA ZA NOVU KLINIKU U NIŠU

  DONACIJA GO MEDIJANA ZA NOVU KLINIKU U NIŠU

  Gradska opština Medijana Niš odlučila je da sa 500. 000 dinara pomogne Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka da prikupi preostala sredstva neophodna za završetak izgradnje novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.
  Kao najveća gradska opština u Nišu, GO Medijana izrazila je želju da pomogne da se nedostajući iznos smanji I da se sredstva za drugu fazu izgradnje što brže prikupe kako bi se radovi na klinici završili u roku, ali I da svojim primerom pokrene inicijativu za uključivanje svih opština u regionu kako bi završili izgradnju niške klinike na kojoj se leče mališani iz gotovo cele južne Srbije.
  U okviru dugogodišnje saradnje I podrške koja se nastavlja već od 21.07.2017. godine u okviru “ Medijana festa 2017” , u parku Svetog Save u Nišu biće postavljene naše donatorske kutije i građani će u okviru manifestacije moći da posete I NURDOR standove i da se na taj način priključe akciji izgradnje novog dečjeg hematoonkološkog odeljenja, prvog u Srbiji po svim evropskim standardima. 
  Uz toplu zahvalnost I verujući da je obezbeđenje najboljih uslova za lečenja naše dece zajednička Misija svih nas nastavljamo sa našom borbom.