Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Čuvajte sebe i ljude oko sebe!

  Čuvajte sebe i ljude oko sebe!

  Dragi drugari, da i mi iskoristimo veliki broj pratilaca i “uticaj” koji imamo na društvenim mrežama da vas zamolimo da se u situaciji koja je nastupila svi ponašamo odgovorno prema sebi i drugima.

  Molimo vas da slušate savete lekara i medicinskog osoblja, da vesti pratite iz proverenih izvora, da ne podležete uticaju straha i panike.

  Svi zajedno kao društvo se suočavamo sa nepoznatim “neprijateljem” i možemo se odbraniti isključivo ako budemo solidarni, odgovorni i disciplinovani.

  Kada dete oboli od raka porodici se savetuju UPRAVO sve ove mere koje nam se sada savetuju svima. I verujte da nije teško poštovati ih. Ako to budemo radili imamo dobru šansu da pobedimo. Naši mali borci to razumeju i zato u najvećem broju slučajeva pobeđuju “neprijatelja”. Hajde sada da zamislimo da smo na neko vreme svi mali super heroji svojih priča i da se pobrinemo da ova bolest ne bude pametnija od nas.

  Za sve detaljne informacije upućujemo vas na:
  www.covid19.rs

  Čuvajte sebe i ljude oko sebe! Važno je!