Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • BUDI HEROJ - NARUČI PAKETIĆ!

  BUDI HEROJ - NARUČI PAKETIĆ!

  Beograd 25.11.2020. 

  Godina koju ostavljamo iza nas je bila teška i izazovna na mnogo načina. Ali ono važno što smo mogli da naučimo jeste da su solidarnost, podrška i zajedništvo preko potrebni svakom društvu.

  Voleli bismo da te lekcije svi ponesemo u sledeću godinu i da pokažemo i sebi i drugima da #BITIHEROJ nije teško. Svaki od 365 dana koji nas čekaju su po jedna nova prilika da menjamo svet. Ako želimo da to uspe – moramo zajedno.

  Svemu tome najbolje nas uče deca, a deca koja se leče od malignih bolesti već jesu pravi mali superheroji. Oni koji svakog dana prolaze kroz ono kroz šta smo delom morali svi da prođemo ove godine. I svakog dana nam pokazuju da su za superherojska dela jedino potrebni Ljubav i Podrška. Praznici su pravo vreme da to delimo jedni sa drugima.

  Pozivamo Vas da pogledate naš novogodišnji katalog OVDE i izaberete iz njega paketiće za sebe i svoje najdraže, decu, prijatelje ili poslovne partnere. Svaki paketić od NURDOR Deda Mraza je po jedna vrećica radosti za Vas koji darujete i za onoga ko prima ovakav poklon. Zato što on nije običan poklon, u sebi nosi Ljubav i Podršku i po jednu novu nadu za mališane koji se leče od malignih bolesti.

  Pozivamo Vas da pogledate OVDE i naš standardni katalog.

  Pored uplate na račun donaciju je moguće uplatiti i pouzećem kada paketići stignu na Vašu adresu. Dostava se ne naplaćuje, za šta herojske zasluge nosi kurirska služba BEX.


  Porudžbine možete poslati na mailove beograd@nurdor.org i office@nurdor.org sa izborom paketića, imenom i prezimenom i primaoca i kontakt telefonom. Ukoliko donaciju uplaćujete na račun priložite i dokaz o uplati.

   

  Niko od nas ne može uraditi sam onoliko koliko možemo zajedno!

  Hvala Vam što nam verujete i što zajedno stvaramo lepšu budućnost!