Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Bosch i Krol sredili NURDOR roditeljsku kuću!

  Bosch i Krol sredili NURDOR roditeljsku kuću!

  Beograd, maj 2019. - Uvek smo srećni i ponosni na naše prijatelje koji ulože trud i vreme kako bi malim super herojima u roditeljskim kućama olakšali i ulepšali dane.

  Ovaj put to su učinili zaposleni u kompanijama "Bosch" koji su se organizovali i zahvaljujući predanom timskom radu za samo jedan dan okrečili celu roditeljsku kuću na Bežanijskoj kosi i kompanija "Krol" koja je još jednom volonterski očistila i dezinfikovala prostor u kom borave deca obolela od malignih bolesti.

  Za naše mališane je od neizmerne važnosti da borave u adekvatnim uslovima, u prostoru koji je uredan i čist. Takođe, uvek nas obraduje kada se angažuju zaposleni unutar kompanija, koji na taj način stvaraju prave male zajednice dobročinstva oko sebe.

  Zahvaljujemo se kompanijama Bosch i Krol na podršci, a najveće hvala neka budu naši mali super heroji koji sada uživaju u lepom i sređenom prostoru!