Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Beskrajna muzika

  Beskrajna muzika

  Dragi prijatelji, 

  Pridružite nam se na posebnoj muzičkoj večeri! Dođite na humanitarni koncert “BESKRAJNA MUZIKA, a koji će se održati u ponedeljak 20.3. 2017 u 20 h u Pozorištu na Terazijama. Kupovinom karte pomoćićete izgradnju novog hemato-onkološkog odeljenja u Nišu i uživati u muzici prvakinja beogradske Opere: SNEŽANE SAVIČIĆ SEKULIĆ, DUŠICE BIJELIĆ, ALEKSANDRE STAMENKOVIĆ GARCIA, izuzetnog MILANA SAVIĆA na saksofonu, sjajnih gitarista MLADENA PECOVIĆA i NEMANJE KANAČKOG, SONJE KALAJIĆ i tananih zvukova violine,  klavirske pratnje prof. TATJANE DROBNI i uvek posebne Nevene Radivojević, soprana Vjere Adžić, viole ALEKSANDRE KURILIĆ, harmonike Aleksandra Budimira, perkusija Dušana Petrovića i kolažnom programu Srpsko – jevrejskog pevačkog društva pod vodstvom dirigenta Nebojše Cvijanovića.                                                                                                  

  Izvanredna muzika, različitog porekla, stila i jezika, ali jedinstvena u svojoj lepoti i izvođenju.  

  Karte se mogu kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama  od petka 10.3.(svakog dana osim ponedeljka)  po ceni od 1000 i 500 Rsd. Vidimo se