Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Ima nade!

  Ima nade!

  Vest o predlogu Vlade da se odbaci naša inicijativa za bolovanje roditelja čija se deca leče od malignih bolesti dočekali smo sa potpunom nevericom. Bili smo ljuti i razočarani  ali i dalje odlučni – mama ili tata moraju biti uz svoje dete od početka do kraja lečenja, ne smeju se brinuti da li će izgubiti posao, ne smeju brinuti da li će im egzistencija biti ugrožena.
  I, tako reći preko noći, sve se menja – naša nada da će Vlada uzeti u ponovno razmatranje naš predlog postaje stvarnost – i to na lični predlog premijera Vučića. Drago nam je da je premijer podelio sa nama mišljenje da je briga o mališanima obolelim od raka i njihovim porodicama misija svih nas – velikih i malih građana Srbije.
  Preostaje nam da sačekamo da država izračuna koliko košta roditeljska ljubav i podrška bolesnom detetu i da li naša Srbija može da plati tu cenu.  
  U ime svih naših mama i tata, kao i ogromnog broja sugrađana koji su nam pružili podršku ovih dana verujemo da to Srbija želi i može!