Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
  • Humanitarna aukcija slike Vojislava Živkovića za NURDOR

    Humanitarna aukcija slike Vojislava Živkovića za NURDOR

    Sedmu godišnjicu od čarterovanja ovaj klub iskoristi je da sa prijateljima u rotariju napravi humanitarno veče i tim povodom organizovao aukciju slike akademskog slikara Vojislava Živkovića. Korak za nadmetanje iznosio je 500 dinara. Uz mnogo smeha, puno šala i u dobrom raspoloženju, 500 po 500 i sakupljeno je ukupno 18.500 dinara. Novac je namenjen Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR) i to za kupovinu MVP vozila za prevoz dece koja se leče od maligniteta.

    Sliku Vojislava Živkovića sa sobom je odneo član kluba Miloš Milošević, iako su se oštro nadmetali i drugi rotarijanci i rotaraktovci iz Niša, Kruševca, Vranja i Ćuprije.

    Rotari klub Niš – Centar nastavlja sa prikupljanjem sredstava za kupovinu vozila FIAT DUCATO PANORAMA Udruženju NURDOR, a vrednost projekta je 23.325,00 eura bez PDV. Za ovu namenu otvoren je poseban račun na koji se mogu uplatiti sredstva: 160-419996-21 BANCA INTESA