Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Digitalna televizija Roditeljskoj kući u Nišu

  Digitalna televizija Roditeljskoj kući u Nišu

  Kompanija SBB je, u saradnji sa Gradom Nišem, donirala digitalnu televiziju Roditeljskoj kući i Sigurnoj kući u Nišu. Obe donacije uključuju TV prijemnik, set top boks uređaj i uslugu digitalne televizije, koja će omogućiti nesmetano praćenje digitalnog televizijskog signala. Zahvaljujući donaciji svi korisnici imaće priliku da prate kanale iz digitalne ponude SBB-a i koriste brojne prednosti digitalne televizije, među kojima su bolji kvalitet slike i zvuka, veći izbor kanala u digitalnoj ponudi, pretraga programa do 7 dana unapred, veliki broj HD kanala i druge.

  "Ova donacija je od velikog značaja, jer omogućava mališanima i roditeljima da prate brojne kanale tokom boravka u kući. Istakla bih da ovo nije prva donacija SBB-a, jer su pre dve ipo godine kada se otvorila Roditeljska kuća, donirali kablovsku mrežu i internet", rekla je Jelena Golubov Todorvić iz NURDOR-a.

  http://www.belami.rs/donacija-za-sigurnu-i-roditeljsku-kucu/
  http://tvzonaplus.rs/sigurna-i-roditeljska-kuca-dobile-stb-uredaje/