Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Da li ste kupili karte za koncert?

  Da li ste kupili karte za koncert?

  Povodom Svetskog dana deteta, 1. juna na Velikoj sceni (19.00) biće održan humanitarni koncert pod nazivom Muzika je... nada, ljubav, snaga, u organizaciji Narodnog pozorišta za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka.

  Pod dirigentskim upravama Vesne Šouc i Ane Zorane Brajović, i u režiji Ivane Dragutinović Maričić, nastupiće prvaci i solisti Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Jadranka Jovanović, Sofija Pižurica, Aleksandra Angelov, Miodrag D. Jovanović, Dejan Maksimović, Vladimir Andrić, Dragoljub Bajić, Darko Đorđević, Dragutin Matić, Nevena Matić i Mihailo Šljivić.

  U programu će učestvovati i dramski umetnici Branislav Tomašević i Miloš Biković, Orkestar Narodnog pozorišta u Beogradu kao i članovi Dečijeg hora Horislavci.

  Na repertoaru će biti neke od najpopularnijih dečijih pesama kao što su Braću ne donose rode, Najlepša mama na svetu, Ivin voz, Zakleo se bumbar, Vuče, vuče bubo lenja, Razbole se lisica, Miš je dobio grip…

  Ulaznice po simboličnim cenama od 300 i 500 dinara mogu da se nabave na biletarnici Narodnog pozorišta u Beogradu.